U Đakovu svečano predstavljene nove prigodne marke iz serije „Hrvatski turizam“

U Đakovu svečano predstavljene nove prigodne marke iz serije „Hrvatski turizam“

U Kući Reichsmann u Đakovu prošlog su petka svečano predstavljene prigodne poštanske marke Hrvatske pošte iz ovogodišnje serije „Hrvatski turizam“. Na predstavljanju su bili predstavnici Grada Đakova, turističke zajednice i Katoličko-bogoslovnoga fakulteta u Đakovu, a prigodni nastup održali su članovi Kulturno-umjetničkog društva „Tena“.

„Kultura, povijest i znamenitosti prenose se poštanskom markom svijetom svakog dana i nose poruku o kulturnom i nacionalnom identitetu države u kojoj je nastala i zato mi je veliko zadovoljstvo što uime Hrvatske pošte sudjelujem u službenom predstavljanju poštanske marke s kojom smo ovjekovječili ono po čemu su ovaj grad i ovaj kraj najpoznatiji“, istaknula je Natalija Miklaj, voditeljica Mreže poštanskih ureda Požega-Đakovo, koja je predstavljala Hrvatsku poštu.


Na fotografiji: Marin Mandarić, gradonačelnik Đakova, Zorica Šimić, voditeljica Grupe poštanskih ureda Osijek okolica, Natalija Miklaj, voditeljica Mreže poštanskih ureda Požega-Đakovo, Marija Burek, direktorica Turističke zajednice grada Đakova, Tomislav Kovačević, poštar za opću dostavu, i Marija Komljenović, voditeljica Grupe poštanskih ureda Đakovo.