U trgovačkom centru Max City otvoren poštanski ured

U trgovačkom centru Max City otvoren poštanski ured

 Poštanski ured 52108 Pula (Pola) preseljen je s adrese Trg Republike 1
 
ZAGREB, 25. studenog 2021. –  U Puli je u četvrtak, 25. studenog poštanski ured 52108 Pula (Pola) počeo s radom na novoj lokaciji u sklopu trgovačkog centra Max City, na adresi Stoja 14A. Stanovnici Pule time su dobili još jedan poštanski ured na frekventnoj i lako dostupnoj lokaciji u kojem osim poštanskih mogu obaviti i osiguravateljske, telekomunikacijske, maloprodajne te bankarske usluge.

Otvorenju poštanskog ureda nazočili su Filip Zoričić, gradonačelnik Pule i Josip Poljak, izvršni direktor Divizije mreža Hrvatske pošte. Gradonačelnik Zoričić izrazio je zadovoljstvo zbog otvaranja poštanskog ureda na novoj lokaciji. „Pošta je naš susjed i zato je ovo lijepa i dobra vijest. Više usluga, pristupačnost i dinamičnost, a pošta je i dio naše tradicije“ zaključio je Zoričić.

Poštanski ured 52108 Pula (Pola) prethodno je poslovao na adresi Trg Republike 1, a korisnicima će na novoj lokaciji biti dostupne usluge na dva univerzalna šaltera. „Nova lokacija poštanskog ureda dio je šire strategije Hrvatske pošte kojom poštanske urede s raznovrsnom ponudom usluga pozicioniramo na frekventnim lokacijama pristupačnim korisnicima. U skladu s navedenim u zadnjih nekoliko godina otvorili smo poštanske urede u više od 40 trgovačkih centara diljem Hrvatske“, istaknuo je Josip Poljak.

Poštanski ured 52108 Pula (Pola) radi od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat.


Slijeva nadesno: Josip Poljak, izvršni direktor divizije Mreža, Nives Percan, voditeljica mreže poštanskih ureda, Mirjana Marelić, operaterka, Filip Zoričić, gradonačelnik Pule.