U Zagrebu i okolici poštari ponovno očitavaju stanje potrošnje na plinomjerima

U Zagrebu i okolici poštari ponovno očitavaju stanje potrošnje na plinomjerima

Očitavanje plinskih brojila trajat će do 31. prosinca
 
ZAGREB, 29. studenog 2021. – Poštari sa zagrebačkog područja ponovno očitavaju plinska brojila za građanstvo na području grada Zagreba i okolice. Poštari očitavaju plinska brojila u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Zaprešiću te općinama Brdovec, Marija Gorica, Dubravica, Pušća i Kupljenovo.

Poštar će, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te uz pristanak korisnika, ući u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i očitati stanje potrošnje. Molimo sve korisnike Gradske plinare Zagreb da poštarima Hrvatske pošte omoguće ulazak u prostor u kojem se nalazi plinsko brojilo i da im osiguraju neometan prilaz. Također molimo korisnike da se prilikom dolaska poštara radi očitanja brojila pridržavaju propisanih epidemioloških mjera, a to podrazumijeva pravilno nošenje zaštitne maske za lice te držanje nužne udaljenosti.

Hrvatska pošta ugovorni je partner Gradske plinare Zagreb, a poštari očitavaju plinska brojila još od 2015. godine. Očitavanje plinskih brojila ove će sezone trajati do 31. prosinca 2021.