Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Vrijeme je za još jedan Diners D-utorak u poštanskim uredima!

13.12.2021.
Imate li karticu Diners Cluba, požurite 14. prosinca u bilo koji poštanski ured jer dobivate 20% popusta na cjelokupnu ponudu knjiga u poštanskim uredima, kao i na dječje slikovnice
 
U predblagdansko vrijeme utorak, 14. prosinca po nečemu je još posebniji dan u Hrvatskoj pošti – to je dan kada sve korisnike kartica Diners Cluba u poštanskim uredima očekuju dodatne pogodnosti na Diners D-utorak. Stoga požurite u najbliži poštanski ured u kojem vas očekuje 20% popusta na sav asortiman knjiga te na dječje slikovnice!
 
Popust nije ograničen ni brojem artikala ni iznosom računa. A još jedan razlog više da navratite u svoju poštu po knjige ili slikovnice je i taj što se ovaj popust obračunava i na artikle s već sniženom, akcijskom cijenom! Uostalom, dobra knjiga božićni je dar s kojim zasigurno ne možete pogriješiti.
 
Ako kojim slučajem još nemate karticu Diners Cluba, možete ju odmah ugovoriti u svakom poštanskom uredu te ju iskoristiti za ostvarivanje novih pogodnosti. Jer jedanput mjesečno, drugi utorak u mjesecu, vrijeme je za Diners D-utorak!