Zdravlje je na prvom mjestu

Ugovorite do 30. rujna 2020. policu CO Dopunskog zdravstvenog osiguranja u poštanskom uredu i dobivate jedno besplatno serološko testiranje na Covid-19 protutijela

 
Ova je godina pred sve nas postavila iznenadne i sasvim neočekivane izazove. Pandemija Covid-19 nije poštedjela ni jednu zemlju te se odjednom sve ono što je dotad bilo uobičajeno u našem društvenom ponašanju duboko izmijenilo. Obvezno nošenje maske, pojačano pranje ruku, održavanje socijalne distance, česta dezinfekcija prostora i površina, uređaja, alata, sredstava za rad… – sve to zahtijeva velike promjene u našim svakodnevnim navikama i pokazuje kako je briga o vlastitom zdravlju i zdravlju drugih postala najvažnija. Zbog toga je ugovaranje dopunskog zdravstvenog osiguranja u ovom trenutku najbolja odluka.
 
Po policu u poštanski ured

Ako ga još nemate, što prije svratite u najbliži poštanski ured i ugovorite policu Dopunskog zdravstvenog osiguranja Croatia osiguranja. Naši ljubazni radnici uputit će vas u sve pojedinosti. Ugovorite li policu do 30. rujna 2020., dobivate jedno besplatno serološko testiranje na Covid-19 / SARS-CoV-2 IgG protutijela, koje možete iskoristiti do 31. svibnja 2021. Testiranje možete obaviti u Zagrebu, Splitu, Puli, Rijeci, Koprivnici, Osijeku i Slavonskom Brodu, a mjesto i termin dogovarate s medicinskim savjetnikom u Croatia osiguranju pozivom na tel. broj: 072 00 1884. Testiranje se organizira najkasnije u roku od 15 dana.
 
Hrvatska pošta i Croatia osiguranje zajednički se brinu o vašem zdravlju.