Želim raditi u Pošti

Ako ste odgovorni, proaktivni, želite učiti i stalno nadograđivati svoja znanja i vještine, težite izvrsnosti u radu i želite biti ponosan član tima Hrvatske pošte, učinite prvi korak u tom smjeru - pošaljite nam svoj životopis.

Na ovim stranicama možete saznati na kojim radnim mjestima zapošljavamo.

S obzirom na to da većinu potrebnih radnih mjesta Hrvatska pošta popunjava iz svoje baze potencijalnih kandidata, svima koji žele postati dio velikoga poštanskog tima preporučujemo da predaju svoj životopis online  – na ovaj način i vi postajete potencijalni kandidat za zapošljavanje.

Ako ostvarujte pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji te Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata, a to pravo želite iskoristiti, prilikom prijave nužno dostavite sve dokaze kojima to potvrđujete. Potrebni dokumenti mogu se naći ovdje.

Tražite li povremene studentske poslove? Ili možda samo želite zaraditi za džeparac? Ako ste redoviti student i usto još i marljivi, motivirani i željni prvoga radnog iskustva, javite se Hrvatskoj pošti.
Preporučujemo vam da predate svoj životopis online s napomenom za kakvu ste vrstu studentskog posla zainteresirani.

Svoje kontaktne podatke i životopis (uz napomenu za kakvu ste vrstu studentskog posla zainteresirani) možete poslati i e-poštom na ljudski.resursi@posta.hr.