Želim raditi u Pošti

Ako ste odgovorni, proaktivni, želite učiti i stalno nadograđivati svoja znanja i vještine, težite izvrsnosti u radu i želite biti ponosan član tima Hrvatske pošte, učinite prvi korak u tom smjeru - pošaljite nam svoj životopis.

Hrvatska pošta - poželjno mjesto za rad i daljnji razvoj zaposlenika

Već niz godina Hrvatska pošta zapošljava nove ljude kako bi unaprijedila poslovni sustav i radne procese, razvijala nove usluge i otvarala nove tržišne segmente u poslovanju. Ako držite da su gore nabrojene vrijedosti one kojima i vi težite i da biste svojim znanjem, vještinama ili radnim iskustvom pridonijeli timu Hrvatske pošte, predajte svoj životopis online i popunite naš prijavni upitnik koji se nalazi u nastavku.

 

Studenti!

Tražite li povremene poslove? Ili možda samo želite zaraditi za džeparac? Ako ste redoviti student i usto još i marljivi, motivirani i željni prvog radnog iskustva, javite se Hrvatskoj pošti. Pošaljite nam svoje kontaktne podatke i životopis s naznakom za kakvu ste vrstu posla zainteresirani na adresu:

Ukoliko ostvarujte pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, te isto pravo želite koristiti, nužno je prilikom prijave dostaviti sve dokaze kojima to potvrđujete. Potrebni dokumenti mogu se pronaći na ovome linku: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
 
HP-Hrvatska pošta d.d.
Ured za upravljanje ljudskim resursima
Branimirova 4
10000 Zagreb
ili e-poštom na posao@posta.hr