Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Žuti klik uveo opciju istodnevne dostave za Grad Zagreb i okolicu

04.11.2020.
Dostava će se obavljati preko Locodelsa

Žuti klik (www.zutiklik.hr), internetska trgovina Hrvatske pošte, uvela je opciju istodnevne besplatne dostave za kupce u Gradu Zagrebu, Velikoj Gorici, Samoboru, Svetoj Nedelji i Zaprešiću. Istodnevnom dostavom obuhvaćeni su elektronički proizvodi poput televizora, bijele tehnike i klimatizacijskih uređaja, a obavljat će ju Locodels, tvrtka kći Hrvatske pošte. Sve proizvode naručene do 15:30 dostavljači Locodelsa isporučit će kupcu isti dan, a proizvodi se mogu platiti karticom ili pouzećem.

Hrvatska pošta je akvizicijom Locodelsa u listopadu 2019. ušla na tržište alternativnih modela dostave. Dostave Locodelsom nisu raspoređene tradicionalno između 7 i 17 sati radnim danima, nego je dio dostava predviđen i u ranim večernjim satima, ovisno o potrebama korisnika. Od svibnja 2020. istodnevna dostava preko Locodelsa dostupna je i korisnicima internetske trgovine Links.

U floti Locodelsa trenutačno je više od 100 vozača u Zagrebu, Samoboru, Svetoj Nedelji, Velikoj Gorici, Zaprešiću i Sesvetama, a mogu svakog dana isporučiti više stotina malih i srednjih paketa. Kako se platforma temelji na crowdsourcing poslovnom modelu, moguće je vrlo brzo prilagoditi ponudu potražnji.

Žuti klik se uvođenjem nove dostavne opcije još više približio svojim kupcima, kojima je inače na raspolaganju veliki raspon proizvoda u 15 kategorija.