ePoštaevotvePostShopFinancijske uslugeepostcard

Aktualne informacije

22.03.2017.Privremeno zatvaranje poštanskog ureda 10150 Zagreb – Zračna luka
Privremeno zatvaranje poštanskog ureda 10150 Zagreb – Zračna luka
Privremeno zatvaranje poštanskog ureda 10150 Zagreb – Zračna luka
Obavijest za korisnike usluga

Obavještavamo sve korisnike usluga Hrvatske pošte da će poštanski ured 10150 Zagreb – Zračna luka biti privremeno zatvoren od utorka 28. ožujka 2017. godine.


više
20.03.2017.Proglašeni dobitnici nagrada za Najrazglednice fašnika i karnevala
Proglašeni dobitnici nagrada za Najrazglednice fašnika i karnevala
Proglašeni dobitnici nagrada za Najrazglednice fašnika i karnevala
 Hrvatska pošta čestita sretnim dobitnicima

Gotovi su nagradni natječaji za najrazglednice fašnika i karnevala poslane putem epostcard aplikacije Hrvatske pošte, a u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Rijeka i Turističkom zajednicom grada Samobora.
više
20.03.2017.„Hrvatska fauna – šišmiši“
„Hrvatska fauna – šišmiši“
„Hrvatska fauna – šišmiši“
Serija prigodnih poštanskih maraka

Hrvatska pošta pustit će u optjecaj 21. ožujka seriju prigodnih poštanskih maraka „Hrvatska fauna – šišmiši“.
više
20.03.2017.„Međunarodni dan poezije“
„Međunarodni dan poezije“
„Međunarodni dan poezije“
Komercijalna poštanska marka

Hrvatska pošta će 21. ožujka u povodu Međunarodnog dana poezije u optjecaj pustiti komercijalnu poštansku marku. Motiv ovog komercijalnog izdanja je drvo poezije, a autorica je Ivona Đogić Đurić, dizajnerica iz Zagreba. 
više

Novosti

Privatni
Svaki, pa i najmanji, poštanski ured nudi mnogo različitih usluga: od poštanskih, financijskih i filatelističkih do maloprodajnih. 
Želite li samo poslati pismo, možete birati među različitim ponuđenim uslugama. Pismo možete poslati preporučeno, s povratnicom, kao vrijednosno ili hpekspresom, ako želite da vaša pošiljka prispije na odredište u najkraćem mogućem roku, ili pak na neki drugi način.
Opširnije
Poslovni
Hrvatska pošta nudi svojim poslovnim korisnicima niz usluga i pogodnosti koje olakšavaju i poboljšavaju njihovo poslovanje.
Šaljete li veće količine pisama, paketa ili pošiljaka izravnog marketinga? Vrijeme je da postanete ugovorni korisnik Hrvatske pošte i tako ostvarite bolje uvjete za poslovanje svoje tvrtke, što će vam uštedjeti vrijeme i novac. Prodajni predstavnici Hrvatske pošte pomoći će vam u odabiru usluga koje najbolje odgovaraju potrebama vašeg poslovanja te vas uputiti u sve prednosti i povlastice koje možete steći.
Opširnije