FlixBus i Hrvatska pošta započeli suradnju u Splitu

FlixBus i Hrvatska pošta započeli suradnju u Splitu

 Karte za više od 1400 destinacija korisnici od danas mogu kupiti u poštanskom uredu 21102 Split (Obala kneza Domagoja 3)

 
Zagreb/Split, 22. 2. 2018. – FlixBus i Hrvatska Pošta kao dva pružatelja tradicionalnih usluga koji svoj rast i razvoj temelje na inovacijama i implementaciji tehnologije započeli su suradnju. U cilju što bolje dostupnosti svojim korisnicima te podizanja kvalitete usluge za lokalno stanovništvo, od 22. veljače na FlixBusovu šalteru poštanskog ureda 21102 Split (Obala kneza Domagoja 3) može se informirati i kupiti FlixBusove autobusne karte za bilo koju destinaciju unutar FlixBusove mreže. Povodom početka suradnje s Hrvatskom poštom, FlixBus nudi svim kupcima 20% popusta na sve karte kupljene tijekom prva tri dana prodaje (od 22. do 24. veljače 2018.) u poštanskom uredu 21102 Split.
Osim direktnih linija dostupnih iz Splita i okolice (prema Mađarskoj, Austriji, Sloveniji, Češkoj ili Njemačkoj), karte se mogu kupiti i za bilo koju destinaciju unutar 26 europskih zemalja te za više od 1400 destinacija. Nakon splitskog ureda, usluga će se ponuditi i u ostalim poštanskim uredima diljem Hrvatske.
FlixBus konstantno radi na investiranju u proizvod te unapređenju svojih usluga ciljajući na individualne potrebe svakog putnika. – izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South regiju. Partnerstvo s domaćim tvrtkama te razvoj i doprinos zajednici osnova su FlixBus poslovnog modela te smo ovom suradnjom napravili još jedan korak u tom smjeru. Sa zajedničkim ciljem da našim korisnicima budemo što dostupniji, ušli smo u suradnju s Hrvatskom poštom te se približili svakodnevnom stilu života lokalnih građana. – dodala je Milanović.
Razvojna strategija Pošta2022. veliki značaj daje razvoju s ciljem izlaska na nova tržišta. Suradnjom s FlixBusom Hrvatska pošta širi opseg usluga i pridonosi ostvarenju svoje misije: Hrvatska pošta – građanima na usluzi. U svom radu vodimo se imperativom kvalitete kako bismo korisnicima ponudili najbolju uslugu i bili najbolji poštanski operator u regiji – rekao je Mate Mišetić, član Uprave Hrvatske pošte.
Od samih početaka poslovanja u Europi, pa tako i u Hrvatskoj, FlixBus svojim putnicima pruža jednostavno putovanje autobusom koje je nadogradio i pojednostavnio uslugama poput besplatnog interneta, besplatnog prijevoza prtljage, široke mreže autobusnih linija diljem Hrvatske i Europe, informacijama dostupnim 24 sata, praćenjem i informiranjem putem pametnih telefona, udobnošću i sigurnošću tijekom vožnje, ali i pristupačnim cijenama. Inovativnost i jednostavnog FlixBusove usluge u 2017. godini prepoznalo je 40 milijuna putnika.
Svakodnevno oko 150.000 korisnika u poštanskim uredima Hrvatske pošte obavlja poštanske, financijske, maloprodajne, digitalne i ostale usluge. Široka mreža s više od 1000 poštanskih ureda dostupna je na cijelom teritoriju Hrvatske.

FlixBus i Hrvatska pošta započeli suradnju u Splitu (pdf)