Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Komercijalna poštanska marka

Prezentirajte se cijelom svijetu
Komercijalna poštanska marka

Vaša vlastita komercijalna marka s temom i motivom koje sami odaberete jedinstven je način prezentiranja vaše tvrtke i proizvoda u cijelom svijetu.

Hrvatska pošta jedina u zemlji izdaje poštanske marke te tržištu pruža uistinu jedinstven proizvod.

  • želite li proslaviti važnu obljetnicu
  • novitete u poslovanju
  • na poseban način skrenuti pozornost na misiju i viziju vaše tvrtke

U suradnji s Hrvatskom poštom stvorite vlastitu komercijalnu marku. Istraživanja su pokazala da poštanska marka pismu daje veću važnost i bolje skreće pažnju primatelja, te takva pisma imaju dvostruku vjerojatnost da budu pročitana, što je veoma bitno za oglašivače kampanje.
Vaša komercijalna marka trajno je sredstvo promocije vaše tvrtke jer postaje dijelom filatelističkih zbirki i albuma, razmjenjuje se s 192 zemlje članice Svjetske poštanske unije, pojavljuje se na svim važnim poštanskim sajmovima i pronalazi put do filatelista svugdje u svijetu, koji u svojim zbirkama žele imati ove uistinu jedinstvene marke.
Poštanska marka nije samo dokaz unaprijed plaćene poštarine, ona je važan dio identiteta države, njenih povijesnih, kulturnih i političkih specifičnosti. Veleposlanici svojih država, kako ih se s pravom često naziva, poštanske marke predstavljaju svoju zemlju u cijelom svijetu, no one ujedno mogu biti i jedinstveno sredstvo oglašavanja.

Ideje za darove

Poštanska marka je jedinstven dar. Svojim poštanskim markama Hrvatska pošta svake godine obilježava važne događaje iz kulture, povijesti, sporta, prirodne ljepote, umjetnost, tradicije naše zemlje… Raznolikost motiva i visoka kakvoća umjetničkih rješenja istaknutih akademskih slikara i grafičara odlike su hrvatskih poštanskih maraka, čime one postaju trajna vrijednost i doprinos hrvatskoj kulturi i društvenom životu. Poštanske marke stoga možemo smatrati upečatljivim suvenirima, a proizvodi Hrvatske pošte vezani uz poštanske marke vašim će međunarodnim poslovnim partnerima zasigurno biti jedinstven i zapamćen poklon. 
Za dodatne informacije, kao i za naručivanje ove usluge obratite se Uredu za korporativni marketing na broj telefona: +385 (0)1 4981 073 ili na adresu elektroničke pošte: filatelija@posta.hr.