Platite račune Općine Okučani bez naknade u poštanskom uredu

Platite račune Općine Okučani bez naknade u poštanskom uredu

Općina Okučani i Hrvatska pošta sklopile poslovnu suradnju
 
ZAGREB, 4. srpnja 2023. – Hrvatska pošta i Općina Okučani sklopile su ugovor o poslovnoj suradnji te od danas stanovnici Okučana mogu u poštanskom uredu 35430 Okučani bez naknade plaćati račune koje izdaje Općina.

Hrvatska pošta pridaje veliku važnost razvoju i dostupnosti mreže s 1016 poštanskih ureda koji se nalaze u više od 800 naselja i koji su nerijetko centralne lokacije u manjim mjestima i naseljima u kojima korisnici mogu obaviti različite usluge. Korisnicima u poštanskim uredima diljem Hrvatske danas su, osim poštanskih, dostupne i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske te maloprodajne usluge. Želja da svim korisnicima u Hrvatskoj, neovisno o njihovoj lokaciji, pruže jednake mogućnosti kakve imaju i stanovnici većih gradova, Hrvatsku poštu potaknula je na realizaciju projekata suradnje s drugim tvrtkama i lokalnim vlastima te nuđenja njihovih usluga u poštanskim uredima.

Općina Okučani pridružila se popisu s više od 300 ugovornih partnera Hrvatske pošte čiji se računi mogu podmiriti u poštanskim uredima bez naknade. Popis svih ugovornih partnera nalazi se na internetskim stranicama Hrvatske pošte, https://www.posta.hr/placanje-bez-naknade-161/161.