Hrvatska pošta

Pratite pošiljku

Ponovno otvoren preuređeni poštanski ured 10409 Velika Gorica

11.04.2024.
Poštanski ured preuređen je u okviru projekta Hrvatske pošte Burza
U Velikoj Gorici jučer je, 10. travnja, nakon kratke stanke ponovno otvoren preuređeni poštanski ured 10409 Velika Gorica. Korisnicima su sada dostupna tri univerzalna šaltera na kojima mogu obaviti širok spektar usluga - osim poštanskih, na raspolaganju su im i bankarske, osiguravateljske, telekomunikacijske i maloprodajne usluge te 15 pretinaca s ključem za isporuku pošiljaka. Radno vrijeme poštanskog ureda je od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Ovaj poštanski ured preuređen je u okviru projekta Hrvatske pošte Burza, a za njegovu ponovnu adaptaciju iskorišten je namještaj koji je prethodno bio dio opreme u 11 drugih poštanskih ureda. To je još jedan korak u nastojanju Hrvatske pošte da odgovornim korištenjem resursa smanji negativan utjecaj na okoliš te da se u poslovanju vodi načelima kružnoga gospodarstva.
Projekt Burza Hrvatska pošta pokrenula je 2019. i funkcionira kao interna platforma za razmjenu informacija o tehnološkom i uredskom namještaju kojim raspolažu neke lokacije u Hrvatskoj pošti, a koji se ne koristi u radnim procesima te ga se na drugim mjestima može bolje iskoristiti ili zamijeniti.