English

Privatni korisnici


 

Hrvatska pošta

Hrvatska pošta nudi svojim korisnicima paletu različitih usluga i proizvoda. U našim poštanskim uredima možete ugovoriti:
evotv – prva usluga plaćene televizije koju možete nositi svugdje sa sobom. Budući da ne ovisi o telefonskoj liniji ili internetskom priključku, korisnički uređaj možete prenijeti na drugu lokaciju, uključiti ga u televizor i gledati program.
ePošta – uz pomoć ovog servisa možete primati sve dokumente u svoj eBox kovčežić, plaćati sve račune platnim karticama ili prosljeđivanjem naloga za plaćanje u internetsko bankarstvo te međusobno razmjenjivati poruke i pisma.
Kartično poslovanje – želite li se koristiti prednostima što vam ih pruža kartica Diners Cluba, kod nas možete podnijeti zahtjev za svojom Diners Club karticom.
HPB Stambena štednja – kod nas možete dobiti informacije i savjetovati se o stambenoj štednji i stambenim kreditima, a Hrvatska pošta posredovat će za vas pri sklapanju ugovora o stambenoj štednji. Ujedno možete – i bez naknade – obaviti novčane uplate nalogom za plaćanje po ugovoru o stambenoj štednji i ugovoru o stambenom kreditu.
ORYX Asistencija – osigurajte svoje vozilo u slučaju nesreće paketima Pomoć na cesti i Pomoć u kući.
Investicijski fondovi – kod nas možete kupiti i prodati udjele u fondovima HPB Invest d.o.o., društva za upravljanje investicijskim fondovima. Iznosi ulaganja ne moraju biti veliki, a možete ih uplaćivati prema svojim mogućnostima.
 
Našom bogatom maloprodajnom ponudom osigurali smo da svatko može naći nešto za sebe. U našim poštanskim uredima dostupan vam je bogat asortiman igračaka, darovnog programa, čestitaka, razglednica, knjiga, priručnika i DVD-a, kao i tehničke robe (mobiteli, tableti, kućni telefoni…).
Svoje školarce možete opremiti bogatim izborom školskog pribora, a za sebe možete naći uredski pribor i materijal te se okušati u jednoj od igara na sreću koje nudimo. Ako ste ljubitelj poštanskih maraka, možete u našim  poštanskim uredima pronaći marke koje vas zanimaju.
Trebaju li vam možda štambilji za vašu tvrtku ili obrt, pločice s imenom ili kućni brojevi? Sve to možete naručiti u vama najbližem poštanskom uredu i u istom ih preuzeti u roku od tri do pet dana.
Korištenjem usluge Poštafoto dobivate brzo i jednostavno razvijanje fotografija koje možete povezati u fotoknjigu ili fotokalendar. Na raspolaganju vam je i naš asortiman poklona od kojih možete napraviti personalizirane fotopoklone.
Naš ePostshop dostupan je na internetskoj stranici www.epostshop.hr, a omogućuje vam internetsko naručivanje filatelističkih proizvoda te dijela maloprodajnog asortimana iz ponude u poštanskim uredima.
U našim poštanskim uredima možete obaviti i sljedeće financijske usluge:
- plaćanje računa
- slanje/primitak novca
- sklapanje polica Croatia osiguranja
- mjenjačke poslove.
 
Ako svoju pošiljku želite poslati brzo i sigurno uz maksimalnu fleksibilnost, koristite se našom uslugom hpekspresa za slanje pošiljaka u zemlji i izvan nje.
Pisma, preporučene ili vrijednosne pošiljke, brzojavi, razglednice, dopisnice i paketi klasične su poštanske usluge kojima se tradicionalno bavimo i zbog kojih imate povjerenje u Hrvatsku poštu jer znate da će sigurno stići na željenu adresu.